امدادهاي غيبي در دفاع مقدس و جنگ حزب الله با اسرائيل تجربه شده است

س, 10/07/1395 - 08:11
امدادهاي غيبي در دفاع مقدس و جنگ حزب الله با اسرائيل تجربه شده است

به گزارش خبرنگار بسیج طلاب ، آيت‌الله عبدالنبي نمازي، دوشنبه شب در سيصد و نوزدهمين جلسه تفسير قرآن در مسجد حضرت قائم(عج) در ترجمه و تفسير آيات 121 تا 125 سوره مباركه آل عمران، گفت: اين آيات در رابطه با جنگ احد و بدر است كه مصداق هاي آن در جامعه امروز نيز وجود دارد.

 

وي افزود: خداوند خطاب به پيامبراكرم(ص) مي فرمايد، روزي كه از خانه خارج شديد براي اينكه سپاه اسلام را براي سنگر سازي به منطقه عملياتي ببريد و در منطقه احد براي جنگ با كفار قريش آماده كنيد، خداوند همه صحبتها و مذاكرات را مي شنود و آگاه است.

 

آيت الله نمازي با اشاره به اينكه وقتي به پيامبر گزارش داده شد ابوسفيان با يك سپاه عظيم و با تشكيلات و تجهيزات از مكه براي جنگ با شما حركت كرده است، گفت: پيامبر به براي مقابله با لشكر ابوسفيان به اصحابش آماده باش داد، مانند امروز كه رهبر معظم مي فرمايد، آماده باشيد، پيامبراكرم(ص) نيز آماده باش داد.

 

وي ادامه داد: بحث اين بود كه كجا با دشمن بجنگيم، در اين بين عبدالله بن ابي سركرده منافقين به پيامبر گفت، صلاح نيست شهر را خالي كنيم به استقبال سپاه دشمن برويم  بلكه ما در خانه ها ي خود مي مانيم اگر دشمن آمد به دليل اينكه آشنايي به خانه و راههاي دسترسي آن داريم و بچه و زنها از پشت بام سنگ و ما با آنها مي جنگيم و ضرورتي ندارد از شهر هجرت و به بيابان و منطقه عمومي احد برويم.

 

آيت الله نمازي يادآور شد: عبدالله ابن جُبير كه او نيز از اصحاب برجسته و از فرماندهان عمليات جنگ احد و بدر بود به پيامبر گفت، قبل از اسلام كسي جرأت حمله به ما را نداشت و هركس حمله مي‌كرد سركوب مي‌كرديم و امروز كه ايمان آورده ايم و انگيزه دفاع از اسلام را داريم و شخصيت برجسته اي مثل شما را داريم، چرا بايد از دشمن بترسيم و در خانه بمانيم تا دشمن به ما حمله كند و ما بخواهيم پدافند كنيم.

 

وي با اشاره به اينكه عبدالله ابن جُبير به پيامبراكرم(ص) گفت، ما به جاي پدافند با دشمن، آفند مي‌كنيم و جلو مي رويم، گفت: پيامبر اكرم(ص) نظريه دوم را قبول كرد تا براي مقابله با سپاه كفار و ابوسفيان به خارج از مدينه به احد كه چند كيلومتر با مدينه فاصله دارد بروند.

 

مفسر تفسير هدي در ادامه گفت: زماني كه عبدالله بن ابي گفت در مدينه مي‌مانيم، با پيامبر هماهنگ نشد و زماني كه پيامبر اكرم به طرف احد در خارج از مدينه حركت كرد، گروه عبدالله بن ابي نيز دنبال او حركت كردند اما بعد از طي مسافتي به مدينه برگشتند.

 

آيت الله نمازي يادآور شد: چند نفر از قوم اوس و خضرج  از دو طايفه مهم و پرجميعت يهود كه برخي از آنها به پيامبر ايمان آوردند، تحت تأثير القائات عبدالله بن ابي قرار گرفتند و تصميم گرفتند به مدينه برگردند و با سپاه اسلام به ميدان جنگ نروند، اما خداوند دل آنها را قرص كرد و به آنها اميد داد و آنها نيز از اينكه بخواهند پيامبر را تنها بگذارند پشيمان شدند.

 

وي با اشاره به اينكه خداوند نصرت ها و امدادهاي غيبي را كه به سپاه اسلام داده بود براي پيامبر يادآوري مي كند، افزود: فلسفه جنگ احد كه بعد از جنگ بدر اتفاق افتاد، اين است كه در جنگ بدر سپاه اسلام، كفار قريش را سركوب و ضربه سنگيني بر آنها وارد كردند و از آنها 70 كشته و 70  اسير گرفتند.

 

نماينده ولي فقيه در كاشان يادآور شد: پيروزي مسلمانان بر كفار براي آنها خيلي سخت بود، از اين رو ابوسفيان فرمانده كفار قريش به بانوان دستور داد براي كشته شدگان خود گريه نكنند، اين دستور بيانگر روان شناسي ابوسفيان است چرا كه اگر گريه مي كردند عقده هاي آنها نسبت به پيامبر و اسلام تمام مي شد، از اين رو ابوسفيان اطلاعيه داد كسي بركشته خود گريه نكند تا عقده هاي خود را براي جنگ با سپاه اسلام نگه دارند تا انتقام كشته هاي خود را از پيامبر و سپاه اسلام بگيرند.

 

آيت الله نمازي گفت: در آيه 123 سوره مباركه آل عمران، خداوند ماجراي نصرت و امدادهاي غيبي را كه بر سپاه اسلام در جنگ بدر نازل كرده بود يادآوري مي‌كند ‹‹وَ لَقَدْ نَصَرَكُمُ اللَّهُ بِبَدْر›› ما درجنگ بدر پيامبر را ياري كرديم ‹‹وَ اَنْتُمْ اَذِلَّةٌ›› در حالي كه شما نسبت به دشمن به لحاظ تعداد نيرو و تجهيزات كمبود داشتيد ‹‹فَاتَّقُوااللَّهَ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ››، بنابر اين تقواي خدا راه پيروزي شما است و خداوند به سپاه كفار توصيه مي‌كند تا از مخالفت با سپاه اسلام پرهيزكند.

 

وي افزود: خداوند مي‌فرمايد ‹‹اِذْ تَقُولُ لِلْمُؤْمِنینَ اَلَنْ يكْفِيكُمْ اَنْ يمِدَّكُمْ رَبُّكُمْ بِثَلاثَةِ آلافٍ مِنَ الْمَلائِكَةِ مُنْزَلینَ›› باز خداوند به پيامبر يادآوري مي‌كند شما به مؤمنان و سپاهيان اسلام يادآوري مي‌كردي كه مگر آيات قرآن كفايت نمي‌كند ‹‹يكْفِيكُمْ اَنْ يمِدَّكُمْ رَبُّكُمْ الْمَلائِكَةِ مُنْزَلینَ›› در حالي كه خدا شما را كمك و پشتيباني مي‌كند ‹‹بِثَلاثَةِ آلافٍ مِنَ الْمَلائِكَةِ›› سه هزار فرشته را خداوند در جنگ بدر، مامور كرد به سپاه اسلام كمك كردند و سپاه اسلام پيروز شدند.

 

آيت الله نمازي در ادامه به شرح مستندي از حمله اسرائيل به حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه اشاره كرد و گفت: بعد از پيروزي حزب الله در جنگ 33 روزه، رهبر معظم انقلاب هيأتي از علما را به لبنان اعزام كرد تا به سيد حسن نصرالله فرمانده حزب الله اين پيروزي را تبريك بگويند.

 

وي افزود: يكي از علمايي كه اين هيأت را همراهي مي‌كرد به نقل از سيد حسن نصرالله مي‌گويد، رزمندگان حزب الله به شدت تحت فشار بودند، يكي از فرماندهان دسته ها كه از سادات بود در سنگر خود به فاطمه زهرا(س) متوسل مي شود و از خستگي به خواب رفته و در عالم رؤيا حضرت فاطمه زهرا(س) را زيارت مي‌كند و از او كمك مي خواهد.

 

آيت الله نمازي ادامه داد: حضرت فاطمه زهرا(س) مي فرمايند، اين كار دخترم زينب است و در عالم رؤيا متوجه حضرت زينب(س) مي شود و از حضرت كمك مي‌خواهد و حضرت زينب دستمال سفيدي را در آسمان رها مي‌كند و به او مي‌گويد، نگران نباشيد شما پيروز مي شويد، سيد حسن نصرالله گفته بود در آستانه تسليم شدن بوديم كه پيامي از رهبر معظم انقلاب به ما رسيد كه مقاومت كنيد كه اين بيانگر نقش ولايت فقيه است كه مراقب همه جا است.

 

وي افزود: اين رزمنده سيد، شب كه از سنگر خودش خارج مي‌شود تيرباري در دست داشته وقتي متوجه بالگرد اسرائيلي در فاصله دور مي‌شود ناخودآگاه به سوي او شليك مي‌كند و با تير تيربار سرنگون مي شود، در اين لحظه تانكهاي اسرائيلي كه آماده حمله بودند به تصور اينكه عمليات آنها لو رفته و در حال حمله به آنها هستيم از ميدان مبارزه عقب نشيني مي‌كنند.

 

آيت الله نمازي يادآور شد: نصرت ها و امدادهاي غيبي را رزمندگاني كه در دوران دفاع مقدس حضور داشتند ديده اند و در حمله اسرائيل به لبنان و حزب الله لبنان نيز مصداق اين آيه  كه مي فرمايد ‹‹بِثَلاثَةِ آلافٍ مِنَ الْمَلائِكَةِ مُنْزَلینَ›› درحمله اسرائيل به حزب الله لبنان تجربه شده است.

 

لازم به ذكر است، درس هاي تفسير قرآن آيت الله عبدالنبي نمازي، نماينده ولي فقيه در كاشان از 26 تيرماه سال 86 از حسينيه حضرت علي اكبر(ع) كاشان آغاز شد و در ادامه مسجد صادقيه، مسجد اعظم كرسي و اكنون سيصد و نوزدهيمن جلسه تفسير قرآن ايشان در مسجد حضرت قائم(عج) كاشان برگزار شد و تاكنون 4 جلد از تفسير قرآن ايشان به چاپ رسيده و جلد پنجم نيز آماده شده است.

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.