علاقه شهید بیاضی زاده به رزمندگان تیپ فاطمیون/ برادرم دلیل سوریه رفتنش را تبعیت از رهنمودهای رهبر می دانست

ی, 11/01/1396 - 08:31
علاقه شهید بیاضی زاده به رزمندگان تیپ فاطمیون/ برادرم دلیل سوریه رفتنش را تبعیت از رهنمودهای رهبر می دانست

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور به نقل از ناب نیوز، دفاع از حرم اهل بیت در حقیقت دفاع از اسلام است؛ طی سال های اخیر با تعدی دشمنان و تکفیری ها به حرم های اهل بیت در عراق وسوریه مواجه بودیم که هدف آنها در حقیقت اسلام و وحدت مسلمین بود. دراین میان مدافعان حرم به حکم انسانیت و برای دفاع از دین و هویت اسلامی به پا خواسته و برای ادای تکلیف الهی خود عازم جبهه های نبرد با گروهک های باطل در دفاع از حرم حضرت زینب (س) شدند.

شهید سعید بیاضی زاده، نخستین روحانی شهید مدافع حرم استان کرمان بود که در روز یازدهم محرم سال گذشته به صف شهیدان مدافع حرم حضرت زینب (س) در سوریه پیوست.

هدف شهید بیاضی زاده از حضور در سوریه و دفاع از حرم حضرت زینب (س) چه بود؟

هدف ایشان ازحضور در سوریه دفاع ازحرم حضرت زینب(س) و حضرت رقیه (س) بود و اعتقاد داشت یک بارحضرت به اسارت رفتند و حالا که ما هستیم، نباید اجازه دهیم دوباره به اسارت دشمن درآمده وحرم به دست دشمنان بیفتد؛ برادرم اعتقاد داشت حرم اهل بیت وحضرت زینب(س) مظهر ولایت و امام زمان(ع) است وما با این کار و دفاع از حرم به امام زمان (عج) می گوییم این پرچم و مظهر شماست که ما برایش جانمان را می دهیم، شماهم بیایید، ما جانمان را تقدیم می کنیم.

 

image

 

همچنین شهید تاکید داشت وقتی در سوریه جنایت های زیادی اتفاق می افتد و مردم بی گناه، زن ها و بچه ها به خاک وخون کشیده می شوند، بایدبه آنها کمک کنیم ونگذاریم داعش به جنایت های خود ادامه دهد.

نقش شهید بیاضی زاده در سوریه و دربین مدافعان حریم ولایت چه بود؟

ایشان روحانی تبلیغی تیپ فاطمیون بود و وظیفه انجام کارهای تبلیغی و فرهنگی را برعهده داشت؛ اما با وجود علاقه زیادی که داشت، درجنگ هم شرکت می کرد. برادرم خیلی فعال بود و هرکجا هرکاری توان انجامش را داشت، انجام می داد.

ایشان چه مدت در سوریه حضور داشتند؟

اولین بار ماه رمضان سال ۹۵ به سوریه رفت که دو دوره آنجاحضور داشت؛ بعد به ایران آمده و دوباره بعد از ۴۵ روز با اصرار زیاد به سوریه برگشت و۲۵ روز بعد به شهادت رسید.

image

 

در آخرین دیدار و صحبت هایی که بین خانواده و شهید انجام شد، شهید بر  چه نکاتی تأکید داشت؟

آخرین دیدار ایشان بعد از برگشتن از سوریه بود و بیشتر ازجنگ سوریه و مدافعان صحبت می کرد؛ علاقه زیادی به رزمنده های تیپ فاطمیون داشت و می گفت شهدای فاطمیون غریب هستند؛ بیشتر از شهادت صحبت می کرد و اینکه نباید شهدا را فراموش کنیم و باید یادشان را زنده نگه داریم؛ همچنین هرکاری که انجام می دهیم برای رضای خداوند باشد و در برابرحرف های مردم صبر و استقامت داشته باشیم.

توصیه و تاکیدات شهید سعید بیاضی زاده بر چه مواردی بود؟ شهید همواره به حمایت از رهبری و پشتیبان ولایت فقیه و انقلاب بودن تاکید داشت چون برای انقلاب خون های زیادی ریخته شده و شهدای زیادی داده ایم.

ولایت در کلام شهید چه بود؟ و در راستای حمایت از ولایت بر چه نکاتی تأکید داشتند؟

ایشان ولایت فقیه را پیشوای مردم می دانست و اعتقاد داشت باید پیرو ولایت فقیه باشیم وصحبت ها وتذکرات ایشان را درزندگی سرلوحه قرار دهیم؛ شهید حتی رفتنشان به سوریه را تبعیت از رهنمودهای رهبری می دانست.

بهترین خاطره از برادرشهیدتان را عنوان کنید؟

اربعین سال۹۴ بودکه سعید باپدر و مادرم تصمیم گرفتند به پیاده روی بروند. کم کم دوستان و اقوام با آنها همراه شدند و یک کاروان ۴۲نفره شدندکه سعید به عنوان مدیرکاروان، مسئولیت همه رابه عهده گرفت چون هرسال به پیاده روی اربعین می رفت وتجربه ی این سفر را داشت. شب اول با اتوبوس راهی کاظمین شدند؛ برخی مسیرهابسته بود و اتوبوس گازوئیل نداشت و ازبی راهه می رفت تابه پمپ برای زدن گازوئیل برسد.کاروان همه ترس و واهمه داشتندکه چه اتفاقی خواهد افتاد.سعید حرف های همه را گوش می کرد و چیزی نمی گفت تا به کاظمین رسیدند.

در راه کربلا نیز با همه سختی ها، صبوری کرد و به هیچ کسی اعتراض نداشت. تا اینکه درراه برگشت به خانه باکاروان صحبت کرده وگفته بود شما همه ناراحت هستیدکه چرا نتوانسته اید درشلوغی به خوبی زیارت کنید اما باید از امام حسین(ع) تشکرکنید و بگویید ممنونیم که ما راطلبیدید تا به کربلا بیاییم. در مسیر رفتن به کاظمین همه غر می زدید و می ترسیدید؛ باید یک لحظه خود را جای حضرت زینب (س) می گذاشتید و از خود می پرسیدید ایشان چگونه درتاریکی شب با پای پیاده همراه کاروان اسرا می رفتند و چه سختی هایی تحمل کردند.

image

image

 

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.