توفیقات فعلی حوزه مدیریت، به واسطه دفاع مقدس است

Submitted by sharifi on

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور، حجت الاسلام و المسلمین گواهی در مراسم یادواره شهید آیت‌الله شاه‌آبادی با اشاره به اینکه دفاع مقدس گنجینه بی‌بدیل بود، خاطرنشان کرد: از این گنجینه آیندگان ما سال‌های طولانی برداشت خواهند کرد. آنها در آینده قضاوت می‌کنند که چه عظمت و بزرگی به واسطه دفاع مقدس برایشان رقم خورده است.

وی گفت: اگر اکنون در کشور توفیقاتی در حوزه مدیریت به وجود آمده است، به واسطه دفاع مقدس بوده است. ما به دشمن فهماندیم که می‌توانیم با دست خالی مقابل آنها بایستیم. اکنون که قدرت و امکان داریم قطعا به طور دیگری می‌توانیم ایستادگی کنیم. ما در جنگ به دشمن فهماندیم اگر پای دین به میان آید تا آخرین نفس ایستادگی خواهیم کرد.

گواهی یادآور شد: روحانیت در دفاع مقدس سهم عظیمی داشته است. حضور آنها تنها محدود به اقامه نماز یا خواندن ادعیه نبود بلکه روحانیت در دفاع مقدس نقش فرماندهی را داشت، همان‌طور که فرماندهی کل قوا به دست یک روحانی مجتهد است.

وی با اشاره به آماری از ایثارگران روحانی، خاطرنشان کرد: روحانیت نسبت به جمعیت خود بیشترین سهم شهدا را دارد. این قشر ۴۵۰۰ شهید را تقدیم انقلاب کرده است و ۱۷ هزار روحانی در دفاع مقدس حضور داشتند که از این آمار هفت هزار جانباز، ۳۵۰ آزاده بوده‌اند. ما در روز چهارم دی ماه ۶۵ پیکیر ۱۴۰ شهید روحانی را تشییع کردیم. اکنون نیز در راه دفاع از حریم اهل بیت ۳۵ شهید روحانی داریم.

در این مراسم که امام جمعه موقت تهران، آیت الله صدیقی نیز حضور داشت، ایشان بیان داشتند که علما، معلمان مکتب و الگوهای اخلاقی و جهادی جامعه بشری هستند و همواره مردم، عالم را به عنوان تکیه‌گاه خود می‌بینند.

وی افزود: در طول تاریخ اولین گروه‌هایی که با خون خودشان دین خدا را تبلیغ کردند روحانیون بوده‌اند، آنها به پای هدفی که داشتند خون دادند. انقلاب اسلامی ما نیز یک پدیده بوده است؛ به گونه‌ای که اکنون نقطه عطف تاریخ بشر و مکمل حرکت انبیا محسوب می‌شوند، امام ما این حرکت را به راه انداخت.

صدیقی بیان کرد: استکبارستیزی، غیرت، شهامت، دل کندن از دنیا، فریب دنیا را نخورد و مقابله با زورگویان بخشی از درسی بود که امام خمینی به عنوان رهبر به ما دادند. اکنون تفکر امام ما در یمن، نیجریه امامت می‌کند و در بحرین نفس اوست که مردم را زیر چکمه‌های ظلم به حرکت در آورده است و جبهه‌های مقاومت را ایجاد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: آیت‌الله شاه‌آبادی یکی از شاگردان و یاران امام خمینی بود. او اهل محراب و مبارزه بود و در سنگر پارلمان نیز طراز جمهوری اسلامی ایران به حساب می‌آمد. صداقت شرط ایمان است، وعده دروغ دادن به مردم و فریب دادن آنها کار نادرستی است و شایسته انقلاب اسلامی و کشور نخواهد بود. وقتی خداوند مجاهدان را تابلو می‌کند، ویژگی‌هایی همچون مردانگی، صداقت، تعهد به خدا و انتظار را برایشان به عنوان نشانه یاد می‌کند.

امام جمعه موقت تهران در پایان سخنانش یادآور شد: اکنون روحانیونی همچون آیت‌الله شاه‌آبادی الگو و اسوه جوانان ما هستند چرا که چنین شخصیت‌هایی برای ما اقتدار آفریده‌اند.

در ادامه یادواره علی‌اصغر جعفری - مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس - یادآور شد: شهید مهدی شاه‌آبادی همواره در طول مبارزات همراه امام بود و به ندایشان لبیک گفت. آیت‌الله شاه‌آبادی ۱۲ بار دستگیر و یک مرتبه نیز تبعید شد اما دست از مبارزه برنداشت تا اینکه انقلاب به پیروزی رسید.

وی خاطرنشان کرد: ایشان در سنگر نمایندگی شورای اسلامی حضور یافت و پس از آن در جبهه به میان رزمندگان رفت و در جزیره مجنون بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. روحانیون همواره تاثیر عظیمی در کشور داشته‌اند، آنها برایمان عزت و عظمت را به ارمغان آوردند. روحانیت متعهد به نسبت جمعیت‌شان بیشترین شهید را تقدیم کشور کردند. ما مدیون شهدا هستیم چرا که آنها برای تعالی دین جان دادند.

در بخشی از یادواره شهید آیت‌الله شاه‌آبادی که در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، از کتاب «مرغ غریب عشق» رونمایی و از خانواده ۶ شهید روحانی دفاع مقدس و مدافع حرم تجلیل شد.

 

ایسنا