بهترین هنر یک روحانی تبلیغ است/ هیچ رسانه ای بالاتراز منبر نیامده است

Submitted by ناشناس (تایید نشده) on

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید، طلاب وروحانیون کشور ؛ حجت الاسلام عبدالعلی گواهی، رییس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور، دیروز (۲۷ شهریور) در همایش «حماسه سازان بصیرت، طلایه داران تبلیغ» در سخنانی جایگاه تبلیغ را بسیار رفیع دانست و با بیان اینکه مقامی بالاتر از مبلّغ نداریم؛ ویژگی همه پیامبران را تبلیغ عنوان کرد و روحانیت را نماد اوصیاء پیامبران خواند.


وی با بیان اینکه بهترین چیزی که روحانیت در دست دارد، تبلیغ و بهترین هنر برای یک روحانی تبلیغ است و نباید کار‌های اداری و اجرایی او را سرگرم کند؛ این مطلب را که هیچ چیز ارزشمندتر از منبر امام حسین علیه السلام نیست؛ متذکر شد و گفت: امروز هیچ رسانه‌ای بالاتر از منبر نیامده و نخواهد آمد؛ هر چند روش تبلیغ عوض شده است.


حجت الاسلام گواهی درباره نقطه آغاز تبلیغ اظهار داشت: تبلیغ را باید از دایره زندگی خودمان، ابتدا خود، بعد خانواده، محل زندگی و ... آغاز کرد؛ آداب تبلیغ این است که هر منبر و سخنی که با نام خدا و توسل به اهل بیت ارائه شود، تأثیرگذار خواهد بود و متصل بودن کلام انسان با کلام وحی نکته مهم دیگری است و نباید در کلام هرگز از قرآن و روایات غافل شویم.

 

وی پرداختن به احکام شرعی، بر پایه حق صحبت کردن و... را مورد تأکید قرار داد و با اشاره به اینکه گاهی منبر‌های ما سیاسی می‌شود و حق را نمی‌گوییم و مصلحت اندیشی می‌کنیم که اگر این را بگوییم فلان جریان از ما ناراحت می‌شود و به خاطر یک فرد، کار بد او را نمی‌گوییم، افزود: چرا باید به گونه‌ای رفتار کنیم که دیگران جرأت پیدا کنند که کار‌های بدتر از این انجام بدهند؟ بحث این جریان و آن جریان نیست، بحث حق و باطل است.

 

ایشان با تصریح به اینکه فرد انقلابی در خط امام و رهبری است و باید صحبت‌های ما روشن و روشنگر باشد؛ با ابراز تأسف از اینکه این مسئله کم است و گاهی احتیاط می‌کنیم؛ هدف بعثت را هدایت مردم ذکر کرد و اظهار داشت: هدف انقلاب این بود که یک جریان و آن هم جریان خدا حاکم باشد که این جریان دارد گم می‌شود و در دنیا که یک سوم جمعیت را مسلمانان دارند، تنها تریبون رهبر انقلاب حرف حق را می‌زند و بقیه تریبون‌ها را منکوب کرده اند.

 

وی با تأکید بر اینکه باید سخن ما جداکننده حق و باطل باشد و مردم، باطل را شناخته و چهره آن بر مردم روشن شود؛ هشدار‌های بزرگان از قبل از انقلاب درباره نفوذ را یادآور شد و علت افول بعضی را نفوذ دانست و ادامه داد: روحانیون باید نیکو و شایسته و مستدل و منطقی سخن بگویند؛ مشکل این است که گاهی شنیده‌ها را بیان می‌کنیم در حالی که باید حجت بر ما آشکار شده باشد.

 

رییس سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور در خطاب به روحانیون بر گفتن سخنی که مایه رشد و کمال، بشارت دهنده و تشویق کننده، جامع و متنوع، کاربردی برای همگان، صریح و شفاف باشد؛ تأکید کرد و گفت: الان دولتمردان ما با مردم صریح صحبت نمی‌کنند و چند سال است از رابطه با غرب دم می‌زنند. ما برجام را داشتیم، اما چه اتفاقی افتاد؟ باید از غرب دل بکنیم. مقام معظم رهبری فرمودند" با نگاه به درون مشکلات حل می‌شود". رییس جمهور ما حُسن نیت خود را به غرب نشان داد، اما چیزی بیرون نیامد و نباید کتمان حق بکنیم.

وی پس از اشاره به فجایع میانمار، با بیان اینکه یکی از مسؤلیت‌هایی که امام راحل به دوش حوزه‌های علمیه گذاشتند، بسیج طلاب بود؛ به وجود بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ شهید روحانی، بیش از ۱۵ هزار روحانی رزمنده از دوران دفاع مقدس و امروز بیش از ۳۰ شهید روحانی مدافع حرم هم اشاره کرد.

 

وی با افزودن اینکه ما در یک روز دفاع مقدس (چهارم دی ماه ۶۵ و عملیات کربلای چهار) ۱۴۵ شهید روحانی داده ایم؛ وضع کنونی کشور را خوب توصیف کرد و بر سپاسگزاری در برابر نعمت انقلاب، نعمت رهایی از طاغوت و قدردان نعمت رهبری بودن تأکید کرد.