۱۶۰ کانون علمی در مدارس علمیه راه اندازی شده است

ی, 04/23/1398 - 15:06
۱۶۰ کانون علمی در مدارس علمیه راه اندازی شده است

حجت الاسلام محمدصالح مازنی پیش از ظهر امروز در هفتمین اجلاسیه معاونان پژوهشی مدارس حوزه های علمیه که در قم برگزار شد، بر تعامل، همکاری و هم فکری معاونان آموزشی و پژوهشی برای انجام و رشد پژوهش در حوزه های علمیه تأکید کرد و گفت: در کنار این مسائل، باید برای اجرای آموزش پژوهش محور در مدارس علمیه همه تلاش را بکار بگیریم و اجرای آن را برای رشد علمی حوزه های علمیه ضروری بدانیم.

مدیر ترویح معاونت پژوهشی حوزه های علمیه با اشاره به مهمترین برنامه ها درمعاونت پژوهشی برای اجرا افزود: شکل گیری حلقه های پژوهشی اساتید، طلاب، مهارت افزایی و برگزاری کارگاه های پژوهشی برای سطح اول، اساتید و طلاب، شناسایی طلاب مستعد برای پژوهش، اجرای پژوهش درسی و ضرورت انجام آن در مدارس استانها، انجام پژوهش گروهی، اجرای آیین نامه جدید پژوهشی، طرح تقویت شناسایی اساتید پژوهشی، شبکه ای شدن جشنواره علمی مدارس علمیه و اجرای برنامه پژوهشی در تابستان از جمله این موارد است.

دبیر دهمین جشنواره علامه حلی(ره) با اشاره به فعالیت های پژوهشی اظهارداشت: انجام بازدیدهای علمی در مدارس علمیه، شکل گیری کرسی های آزاد اندیشی، توسعه کانون های علمی پژوهشی و... از جمله این موارد است.

حجت الاسلام مازنی گفت: تا کنون 160 کانون علمی راه اندازی شده است و این اتفاق خوبی بود که در سطح مدارس انجام گرفت.

مدیر ترویح معاونت پژوهشی حوزه های علمیه افزود: نقش کانون های علمی بسیار مهم و در رتبه بندی پژوهشی مدارس اثرگذار است و در عین حال برکاتی مانند شناسایی استعدادهای پژوهشی و رشد علمی طلاب را به همراه خواهد داشت.

وی با اشاره به اجرای موضوع پژوهش در سطوح عالی بیان کرد: این موضوع برکاتی مانند تقریر نویسی، احیاء سنت های پژوهشی، توسعه 5 نمره پژوهشی و ... را به همراه خواهد داشت.

حجت الاسلام مازنی گفت: تقویت راه اندازی شورای پژوهشی، تقویت راه انداری معاونین پژوهشی، راه اندازی گروه های علمی پژوهش از دیگر مواردی است که لازم است برای رشد علمی و پژوهشی در مدارس استانها مورد توجه جدی قرار داد.

منبع : حوزه نیوز

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.